Hoppas att allt är bra trots rådande situation, som läget är nu har vi inte möjlighet att gå runt på fabriken men om ni behöver hjälp så finns vi på plats på expedition måndag-fredag 07.30-15.30.

Den senaste tiden har vi fått många frågor angående utfyllnadstid som pga. inställda skiftsamlingar gått tillbaka till utfyllnadsbanken, detta var en av de saker som förhandlades fram med företag och samtliga fack för att säkerställa en säker och stabil produktion om det skulle uppstå ett scenario med högre personalfrånvaro än normalt pga. indirekta eller direkta effekter av Covid-19. Då det är företaget som äger den tiden så kan vi bara vara med och bevaka att man hinner göra sin u-tid under året.

Pappers kommer i slutet av maj att sätta sig tillsammans med företaget för att gå igenom vad som gjorts senaste månaderna och summera plus och minus. Förhandlingens giltighetstid är: 2020-03-26 och längst t.o.m. 2020-05-31, med möjlighet till förlängning.

Vi vill också påminna er födda 1990 och senare att anmäla er till Pappers event UNG 2020, anmälan går ut den 8/5.
https://www.pappers.se/ung2020

Kassörsexpeditionen i Folkets Hus Skärblacka kommer från 1/5 inte ha fasta öppettider, kontakta expedition på fabriken 011-24 55 98, pappers.avd54@telia.com om du vill/behöver träffa någon i Folkets Hus.

Till sist vill vi tacka Pirjo Martinsson som varit medlem i Pappers avd. 54 sedan 1979 hon har haft flera uppdrag i styrelsen bl.a. valberedare, styrelseledamot, jämställdhetsombud, bokombud och sedan 2014 har Pirjo varit kassör i Pappers avd. 54.
Pirjo jobbar sin sista dag 30/4 och därefter får hon förmånen att njuta mer av sin fritid. Vi på Pappers avd. 54 tackar för alla fantastiska år tillsammans, vi kommer sakna Pirjo men önskar samtidigt Pirjo lycka till i sin nya härliga tillvaro.
Finns det intresse av att vara kassör eller sitta med i studie /ungdomskommitté i Pappers avd. 54 kontakta oss.

Mvh
Styrelsen Pappers avd.54