Hej!

Vi ser förhoppningsvis början på slutet av Corona men det betyder inte att vi kan slappna av. Genom att alla vaccinerar sig så har vi goda chanser att det då blir ett mer normalt läge.

Nu kommer den här tiden då man planerar att hinna med att göra så mycket man bara kan. Det skall målas, snickras, fixas och donas överallt. Men låt det inte bli för mycket bara, det handlar om att prioritera. Läs en god bok varvat med lite bad och motion, gå ut i naturen.

Kom ihåg! Njut av ledigheten och koppla av!

För er som är med i Pappers avd. 54 tandklubb tänk på att vi endast kan betala ut ersättning mot originalkvitto.

Pappers avd. 54´s styrelse har tillsammans med avd. Arbetsmiljö och säkerhet gått en utbildning i OSA (Organisatorisk och social arbetsmiljö), vi kommer efter sommaren att börja arbeta med föreskriften på ett strukturerat sätt, exempelvis: sätta mätbara mål, sprida kunskap m.m.

Nu kan du börja spara långsiktigt med Medlems spar. Till medlemspris så klart!

Pappers har tillsammans med flera andra LO- förbund och Folksam tagit fram ett nytt sätt att spara på som heter Medlemspar. Det är ett långsiktigt sparande som kan vara till en bostad, körkort till barnen, framtida studier eller till pensionen.
Sparandet är i kapitalförsäkring vilket betyder att pengarna går till förmånstagare ifall det händer dig något och inte i arv. Vilket kan vara en fördel familjejuridiskt. Du kan välja vem du vill, både person och organisation. Det är också andra skatteregler precis så som så kallat ISK-konto.
Sparandet kan ske både i fond och i traditionell försäkring som är lite tryggare där Folksam sköter placeringen i värdepapper och i fastigheter.
Fördelen med Medlemspar är att du som medlem i Pappers får en lägre avgift på ditt sparande vilket ger dig mer pengar i slutändan. Så länge du är medlem så får du den förmånen.
Medlemspar tecknar du själv på nätet, folksam.se/pappers är adressen till Pappers medlemsförsäkringssida på Folksam. Där kan du även se Pappers andra försäkringar. Dels de som Pappers betalar för dig och dels de försäkringar du som medlem kan lägga till.

Styrelsen Pappers avd. 54 vill önska alla en